ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΥ, το πρώτο βιοκλιματικής σχεδίασης στην Ελλάδα, σας περιμένει στην καρδιά ενός υπέροχου αμπελώνα στο Μαρκόπουλο. Με μοντέρνο σχεδιασμό και σεβασμό στο περιβάλλον, το επισκέψιμο οινοποιείο που εγκαινιάστηκε τον Μάιο του 2007 προσφέρεται για επαγγελματικές και κοινωνικές εκδηλώσεις που ξεχωρίζουν. Σε τοποθεσία κλειδί, κοντά στο αεροδρόμιο, η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη μέσω της Αττικής Οδού. Εκτός από τον υπαίθριο χώρο που είναι ιδανικός για καλοκαιρινές εκδηλώσεις, στο κτίσμα φιλοξενείται το οινοποιείο, αίθουσα γευσιγνωσίας, στεγασμένη αίθουσα εκδηλώσεων, κάβα παλαίωσης και κατάστημα με τις εκλεκτές ετικέτες του οινοποιείου.

Σε συνεργασία με επιλεγμένες εταιρείες το οινοποιείο εγγυάται τις ξεχωριστές γεύσεις ου θα συνοδεύσουν τις ετικέτες του. Υψηλή ποιότητα οργάνωσης, μοναδικές υπηρεσίες και ευχάριστη διάθεση σε ένα μαγευτικό περιβάλλον καθιστούν το Οινοποιείο Παπαγιαννάκου ιδανική επιλογή για ιδιωτικές αλλά και επαγγελματικές εκδηλώσεις που μένουν αξέχαστες.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Το πρώτο βιοκλιματικό επισκέψιμο οινοποιείο στην Ελλάδα όπου ο επισκέπτης μπορεί να παρακολουθήσει την παραγωγική διαδικασία με ασφάλεια, να επισκεφθεί την κάβα παλαίωσης, την αίθουσα γευσιγνωσίας και να κάνει αγορές από το κατάστημα.

ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ
Ένα πλήρες οργανωμένο σύστημα Event Planning με ιδιαίτερη φροντίδα και υπογραφή από τα πιο επιλεγμένα catering.

BUSINESS
Πλήρως εξοπλισμένη σίθουσα για κάθε είδους επαγγελματική συνάντηση

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Οργανωμένες επισκέψεις από σχολεία από όλη την Ελλάδα, όπου σε μια προσχεδιασμένη διαδρομή, με ασφάλεια, παρακολουθείται όλη η παραγωγική διαδικασία και γίνεται επίσκεψη στην κάβα παλαίωσης.

ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΙ & ΠΑΡΟΧΕΣ
- Οινοποιείο, αίθουσα γευσιγνωσίας, κατάστημα λιανικής πώλησης συσκευασιών δώρου/κρασιών
– Πάρκινγκ 3 στρεμμάτων
– 5 Παρκαδόροι
– Wc Personnel
– Ηχητικά συστήματα
– Ειδικός φωτισμός
– Catering
– Multilingual personnel

Δείτε φωτογραφίες εδώ