GRANATUS
ΣΑΒΒΑΤΙΑΝΟ ΠΑΛΑΙΑ ΚΛΗΜΑΤΑ
ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ/CABERNET ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΣ
ΡΕΤΣΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΥ
ΑΠΟ ΒΑΡΕΛΙ
ΚΑΛΟΓΕΡΙ – ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ
ΚΑΛΟΓΕΡΙ – CABERNET SAUVIGNON
MERLOT ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΥ
ΜΕΛΙΑΣ

ΑΠΟ
ΒΑΡΕΛΙ
ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΠΓΕ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ
ΣΑΒΒΑΤΙΑΝΟ 100%
Διαυγές, χρυσοπράσινο. Πολύπλοκο στη μύτη, με αρώματα ξύλου, μπαχαρικών και εσπεριδοειδών. Πυκνό αλλά όχι βαρύ στο στόμα με ισορροπημένη παρουσία βαρελιού. Συνοδεύει ψάρια οστρακοειδή και λευκά κρέατα με σάλτσα.
Αμπελώνας:
N.Α. Αττική, κλήματα άνω των 50 ετών, μη αρδευόμενος, ασβεστολιθικά εδάφη, υψόμετρο 100μ, προσανατολισμός βορράς -νότος
Τρύγος:
Μέσα Σεπτέμβρη
Εσοδεία/Στρέμμα:
400kg
Οινοποίηση:
Κρυοεκχύλιση σε ανοξείδωτες δεξαμενές και ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 16-18°c. Όταν ολοκληρωθεί η ζύμωση,το κρασί μεταφέρεται σε νέα δρύινα γαλλικά βαρέλια όπου παραμένει από 4 έως 6 μήνες.
Σερβίρεται στους 8-10°C
Προβολή όλων