ΑΠΟ
ΒΑΡΕΛΙ

ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΠΓΕ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ
ΣΑΒΒΑΤΙΑΝΟ 100%
Διαυγές, χρυσοπράσινο. Πολύπλοκο στη μύτη, με αρώματα ξύλου, μπαχαρικών και εσπεριδοειδών. Πυκνό αλλά όχι βαρύ στο στόμα με ισορροπημένη παρουσία βαρελιού. Συνοδεύει ψάρια οστρακοειδή και λευκά κρέατα με σάλτσα.

Αμπελώνας:
N.Α. Αττική, κλήματα άνω των 50 ετών, μη αρδευόμενος, ασβεστολιθικά εδάφη, υψόμετρο 100μ, προσανατολισμός βορράς -νότος

Τρύγος:
Μέσα Σεπτέμβρη

Εσοδεία/Στρέμμα:
400kg

Οινοποίηση:
Κρυοεκχύλιση σε ανοξείδωτες  δεξαμενές και ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 16-18°c. Όταν ολοκληρωθεί η ζύμωση,το κρασί μεταφέρεται σε νέα δρύινα γαλλικά βαρέλια όπου παραμένει από 4 έως 6 μήνες.


Σερβίρεται στους  8-10°C

Προβολή όλων

ΑΠΟ
ΒΑΡΕΛΙ

ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΠΓΕ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ
ΣΑΒΒΑΤΙΑΝΟ 100%
Διαυγές, χρυσοπράσινο. Πολύπλοκο στη μύτη, με αρώματα ξύλου, μπαχαρικών και εσπεριδοειδών. Πυκνό αλλά όχι βαρύ στο στόμα με ισορροπημένη παρουσία βαρελιού. Συνοδεύει ψάρια οστρακοειδή και λευκά κρέατα με σάλτσα.

Αμπελώνας:
N.Α. Αττική, κλήματα άνω των 50 ετών, μη αρδευόμενος, ασβεστολιθικά εδάφη, υψόμετρο 100μ, προσανατολισμός βορράς -νότος

Τρύγος:
Μέσα Σεπτέμβρη

Εσοδεία/Στρέμμα:
400kg

Οινοποίηση:
Κρυοεκχύλιση σε ανοξείδωτες  δεξαμενές και ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 16-18°c. Όταν ολοκληρωθεί η ζύμωση,το κρασί μεταφέρεται σε νέα δρύινα γαλλικά βαρέλια όπου παραμένει από 4 έως 6 μήνες.


Σερβίρεται στους  8-10°C

View All